Toimitus ja lähettäminen

Kaikki toimitukset tästä kaupasta toimitetaan ja lähetetään Espanjasta. Toimituskulut lisätään kaikkiin tuotteisiin, per tuote, ja lähettäminen tehdään normaalin postipalvelun kautta.

Tietyille tuotteille, MikenFaniKauppa voi tarjota muita toimitusmahdollisuuksia. Näistä on maininta erikseen kunkin tuotteen kohdalta, mikäli ko. mahdollisuus on olemassa.


Palautus ja hyvitykset

Jos et ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, autamme mielellämme.

Sinulla on 14 kalenteripäivää aikaa palauttaa tuote siitä hetkestä kuin olet sen saanut. Palautuksen hyväksymiseksi, tuotteen pitää olla käyttämätön ja täysin siinä kunnossa kuin olet sen saanut. Palautetusta tuotteesta pitää olla ostokuitti saatavilla.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole hyvä ja pyydä RMA palautustunnus käyttäen tätä sivua.

Kun olemme saaneet palautetun tuotteen takaisin, tarkistamme sen ja ilmoitamme sinulle tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoitamme myös heti tuotepalautuksen tilanteesta sinulle, kun olemme tarkastaneet tuotteen. Jos tuotepalautuksesi hyväksytään, teemme sinulle hyvityksen maksamaasi luottokorttiin (tai muuhun käyttämääsi maksuvälineeseen). Saat hyvityksen muutamassa päivässä, riippuen käytetyn maksumenetelmän normaalista hyvitysprosessin kestosta.

Alkuperäiset toimituskulut eivät ole hyvityskelpoisia.

Vaihtoehtoisesti voimme myös tehdä hyvityksen täysimääräisesti MikenFaniKauppa alennuskupongilla.

Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta meille. Palautukseen liittyvät posti-/toimituskulut ovat sinun vastuullasi.

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä palautukseen tai hyvitykseen liittyen ja katso myös FAQ sivumme jossa voi olla myös lisätietoja aiheeseen liittyen.